Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
co do procy to miałem własnej roboty , kawałek drewienka, guma od gaci,klamerka jako bezpiecznik i amunicja w postaci grochu
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
ja miałem chomiki, rybki,papużki faliste,jeża, psa,ryby oczywiście nie wszystko na raz co do uśmiercania zwierząt to mam jedno na sumieniu, chomika którego przejechałem w trakcie zabawy plastikową ciężarówką miałem jakieś 6-7 lat i pamiętam to do dziś
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
...bo najwiecej zwierzątek ginie z rąk dzieci...
Rodzie to ja miałam bardziej profesjonalną proce bo zamiast gumy z gaci to z dętki
biedne wróbelki....ups dlatego jako zadoscuczynienie zostlam weterynarzem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ród zaczynam sie czuć jak ten Twój chomik-hacitta wie o co kaman
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
M@rek napisał:
www.spodlady.com/kolejka.php
fajna stronka chyba zapisze się do kolejki
a graliście może w hacle? kupowało się je w sklepie z częściami żelaznymi.
albo robiliśmy ślizgacze z plastikowych poręcz z korytarzy(dorośli nas za to ganiali)
kiedys to dzieciaki miały fantazje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak juz mowa o zwierzatkach...to jako taka mala dziewczynka usilowalam nauczyc plywania ,a scislej mowiac nurkowania ,male kurczaczki u mojej babci...ale mi sie dostalo po wytopieniu 15 sztuk.....Wiedzma,dzieci naprawde mialy wtedy fantazje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Izek a potrafiłabyś złapać chrabąszcza i przywiązać go do nitki?Ja tak wyprowadzałam je na spacer
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
moj chomik syryjski ladowal bezpiecznie z wysokosci 6pietra na spadochronie kupionym w skladnicy harcerskiej , zyl dlugo i szczesliwie to dlatego , ze bardzo dobrze sie odzywial, jadal duzo ryb, szczegolnie gupiki i mieczyki nalezaly do jego przysmakow ( skalarow nie trawil)
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
bo skalary maja ostre pletwy na grzbiecie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a jesli napisze ze jako dziecko bawilem sie swoim siusiakiem ?
czy zostane za to przeklety ????
Zgłoś wpis

Bliżej nas